idyllidalarna

Jag är en Dalkulla på 32år, med sambo och 2 underbara kids. Villa, kombi, 2 kaniner och 1 katt. Alltså en helt vanlig Svensson!

Tisdag

Publicerad 2011-09-27 16:49:12 i Allmänt

I dag har det varit helt fantastiskt höst väder och vad har jag gjort? Jo jag har suttigt inne och målat när jag har kunnat varit ute och måla. Men men vad gör väl det det kommer ju en dag i morgon med. Tänk att det kan vara så jobbigt och svårt att ta sig för och börja men när jag väl har börjat går tiden allt för fort. Att bara få försvinna i färgen och se hur det börjar att växa på duken och man lägger på ny färg. Nytt lager, annan förg och det börjar bli något och man kan se att nja kanske det kan bli bra.

Har iallafall hunit med att klippa gräset. Å nu är jag mer dö än levande.


Måndag

Publicerad 2011-09-26 18:26:16 i Allmänt

Jag har otroligt jobbigt med mina kännslor i dag. Då jag har så svårt att hantera dem, så jag trycker bara bort de och det bara växer så snart går det inte mer. Jag är så otroligt närra att bara bryta ihop.

Finns det någon mer som känner som jag? Är det fler som inte kan hantera det jobbiga?

Trökiga söndag

Publicerad 2011-09-25 15:17:29 i Allmänt

Varför är söndagar så tråkiga?

Det har iallafall varit en underbar höst dag. Jag har fixa ute med blommorna som ska in och övervintras. Dessutom har jag fixat med ute möblerna men dock inte alla, för jag väntar mej fin fint väder hela hösten. Eller jag hoppas och önskar det. Sen vände jag på komposten och då hände något med min rygg. jag har så ont jarr jag knapt kan sitta stå ligga eller gå. hoppas det ger med sig. Anntigen är det borta eller så kan jag inte röra på mej i morgon.

sova

Publicerad 2011-09-24 22:15:28 i Allmänt

Har eller är så otroligt trött i dag tror jag har sovit hela dagen. Nu har jag gossa ner mej igen. Antar att det är kroppen som säger ifrån nu.

HÖST

Publicerad 2011-09-23 19:50:00 i Allmänt




Det bästa med hösten det är att man tänder ljus och hos mej älskar vi ljus

Luncha med tjejerna

Publicerad 2011-09-23 19:42:19 i Allmänt

Har varit och lunchat med fyra tjejer som låg inne på avd 60 samtidigt som mej. Gud vad härligt att man kan träffas och bara vara och käka lite go mat. Prata om vad som har hänt sen sist, så lite om hur det va när vi låg inne. Tänk att man ändå kan sitta och skratta ått saken nu. När det var ett rent helvete att vara där och allt som hände när vi var där. 


Älskar dessa brudar

Dagen Torsdag

Publicerad 2011-09-22 22:06:25 i Allmänt

Dagen har varit jobbig om sanningen ska fram. Började med att vi alla eller jag och Kidsen var super trötta. Så min son gick ur sängen klädde på sig borsta tänderna sen drog han på sig skona och gick. Jag och dottern vi behöver frukost vi är alltid hungriga på morgon.

När jag kom hem efter jag lämna i skolan och en liten kort promenad, Så bröt jag ihop i grått som aldrig ville ge med sig. Det var ett tag sen nu som det kändes såhär. Å jag tycker att det är så jobbigt det är det värsta som jag vet det är att gråtta. Jag tycker att det gör så ont, det känns som om jag håller på att gå sönder. Sen är det ju alla dessa känslor som kommer upp. Jag har så svårt att hantera dom, och det stör mej det med.

Ska på psyk i morgon och träffa en kurator, jag vill ha en riktig samtalskontakt en psykolog. Någon som vet vad dom gör. Ska iallafall få en ny kontakt att prata med. Det känns jobbigt det med, jag är ju inte den som öppnar mej så mycket. Eller hur tänker ni som läster nu men det är en annan sak att skriva och jag vet ju inte vem som läster.

Sen ska jag träffa ett gäng änglar ett gäng tjejer som jag träffade när jag var inlagd på psyk avd60. Vi ska träffas i morgon och käka lunch och skratta och stötta varandra. Dom ger energi♥

Sömn

Publicerad 2011-09-21 21:03:24 i Allmänt

Ja hur har det varit med sönmen på sissta tiden? Ja upp och ner i natt har jag läst och läst började på en ny bok, inte super bra men den passade min sinesnärvaro. Nyfikenheten väktes och jag ville bara se vad som hände. Så när jag hade lämnat min dotter på fritids i dag då det var studièdag och ingen skola. Tog jag mej en promenad i det underbara vädret sen hem och la mej på soffan och läste resten av boken.

Tänk att jag har läst en bok på 374 sidor på minder än ett dyng...... Det trodde jag aldrig om mej om jag ska vara ärlig.

Jag har ju glidigt igenom skolan utan att lärt mig att läsa, skriva och räkna. Det har jag kämpat med välidigt länge och jag känner mej väldigt nöjd att jag kan läsa, skriva nja stav fel det gör jag men men vad gör det. Det värsta jag vet är när röd pennan kommer fram för det ser så jävla vidrigt ut....

Stora lilla syster

Publicerad 2011-09-20 20:22:23 i Allmänt

Min stora lilla syster har gjort det! Grattis till henne hon är nu mera fru Larsson.


Jag har just fattat att alla mina syskon nu är gifta! Å jag har även kommit på att jag aldrig lär bli det, och jag tror inte att det är något som jag känner att jag behöver. Jag är nöjd som det är nu med min sambo som är mina kids pappa och vi har haft det så jävla jobbigt och vi har kämpat så med vårat förhållande, även sårat varandra alldeles för mycket. kanske om vi kommer igenom allt och vi fortfarande kan känna att du är den enda för mej. Då kanske kanske skulle det kunna bli något extremt litet.

Jag är väldigt glad att jag fick vara med och dela min systers dag iallafall....

torsdag morgon

Publicerad 2011-09-15 10:48:02 i Allmänt

I morse när jag vakna hade jag så ont i händerna så jag skaka. Va fan händer... Min syster ska gifta sig på lördag, å jag är ingen trevlig person nu!

sjukt ont

Publicerad 2011-09-13 20:53:59 i Allmänt

Jag har sjukt ont i lederna och på lördag ska min stora lille syster gifta sig och jag vill kunna vara med och ha kul på deras dag. Hoppas värken ger sig snart, och att den gud förbjuder blir värre för då blir jag helt säng liggande tror jag.

EVK 2

Publicerad 2011-09-13 08:47:08 i Allmänt

Ja vad kom vi fram till. Jag har ingen aning, känner att jag inte är riktigt med som jag önskar och trodde att jag skulle vilja. Vet inte om det är så att jag inta mår så bra som jag önskar eller tror. Vi berättade väl hur det såg ut och vad Amanda behöver hjälp med. Vi hade med oss 5 st, barn psykologer som har gjort utredningen sjuksköterska och 2 från familjeenheten. Så vi får väl se vad som händer.....

EVK

Publicerad 2011-09-12 09:18:52 i Allmänt

Elevvårdskonferans står på schemat! Orkar jag? Vill jag? Måste jag? Jag är så trött på att behöva bråka om självklara saker. Orkar jag nä det gör jag inte men jag måste det är ju för Amanda skull. Vill jag båda ja och nej vill för att jag vill att Amanda ska få det bra i skolan. Måste jag jo det ser då fan ut som om man måste vara den där jobbiga mamman som är arg och ledsen och besvälig. Berättar sen hur det gick o h vad vi kom fram till.

Mycket

Publicerad 2011-09-08 20:29:41 i Allmänt

Ja just det Familjeenheten.... Idag kände jag bara vad fan gör vi här! jaja det var iallafall sista gången för mej.

Ja som sagt har det varit väldigt mycket. Svärmor fyllde 65 år Grattis till henne. Jag har haft så mycket värk i kroppen eller lederna ska jag väl säga att det är. "Inte kul" sen fick jag värdens monster förkylning, så av en händelse fick jag veta att min Amanda på 7år. Som har Asberger, Adhd, och Torrets, inte har någon assistent på tisdagar. Vilken tur då att jag är sjukskriven och kan vara med mitt barn i skolan. Jag börjar fundera på hur "fan" kan dom lägga schemat så att hon är utan assistent i 2½ timme. Då slog det mej att hon har ju ingen när det är rast heller.

Jaja jag ringer upp rekton och framför att jag tycker att det är fruktansvärt dåligt att det får gå till så här? Då får jag svar att kan jag få prata med mina korlegor först så kan jag ringa det sen? Hummm visst det går bra vi träffas dagen där på och då jag känner att jag är så ledsen och besviken över att det inte fattar bättre, vissar tydligt att jag är missnöjd och är inte alls trevlig. Då det är skyldiga enligt LAG att hjälpa det här barnen.....

Jag som själv har adhd har så otroligt svårt att släppa detta ocg sätter mej och läser både skollagen och läroplan och känner bara att jag blir mer och mer arg. Pratar med Amandas sköterska på Bup och hon känner som mej, avakta tills efter "EVK" elevvårdskonferansen den 12. Då kommer de att få allt igenom gått och händer det inget då, då får vi gå vidare med en anmälan. Känns bra att veta att jag inte är ute och cyklar.

Jag undrar bara hur i hela världen är det meningen att jag ska kunna bli frisk och ha ett normalt liv och dessutom komma tillbaka till jobbet?

Sen är det ju så att min "stora" lille syster ska gifta sig så det har varit möhippa och svensexa mitt i allt detta. Känner bara att jag skulle vilja skapa lung och ro nu så jag kan börja bygga upp livet igen.

Det är helt okej att ställa frågor!

Paus

Publicerad 2011-09-08 08:38:42 i Allmänt

Det har varit mycket som har tagit min tid. Så jag har inte haft tid att vara inne på bloggen. Å nu kom min sambo, vi ska till familjeenheten på föräldrar samtal. Så jag lär sluta då vi åker bil nu annars kräks jag....

Om

Min profilbild

Linnea

En Dalkulla på 32 år. Som Bloggar lite om mitt liv, och mina intressen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela