idyllidalarna

Jag är en Dalkulla på 32år, med sambo och 2 underbara kids. Villa, kombi, 2 kaniner och 1 katt. Alltså en helt vanlig Svensson!

minnet är inte som det ska.

Publicerad 2011-12-20 11:45:08 i Allmänt

De ringde från kortis i går, då de vänta på Amanda. Hur kunde jag missa att hon skulle dit? Ja ja de sa att be brukar kunna hända. Men känns skumt.... Hon ska dit i dag istället, tills i morgon. Min lilla skrutta, nu har barnen jullov ifrån i dag. Kram

Jul igen!

Publicerad 2011-12-15 19:20:48 i Allmänt

Ja det här med Julen. Har ingen lust, ork, eller vilja. Men men jag har ju barn å de vill ju ha Jul. Så nu har jag strukit och bytt gardinerna i köket. Men inte blev det mer Jul stämning för det. Dessutom är jag på dåligt humör, jag har en så för djävlig fibro värk. Det gör mej galen att värken styr mej så mycket, dessutom har ag förhöjda levervärden så jag kan inte ta så mycket värk medicin. Men man får väl lära sig att leva med det. Har iallafall fått medicin som jag sover på... Å det är så härligt.

Har en liten tjej på besök. När hennes fam...

Publicerad 2011-12-15 14:32:22 i Allmänt

mms_img962076506 (MMS)

Har en liten tjej på besök. När hennes familj är på viktiga möten är hon här och håller mej sällskap.... Nu har vi myst ner oss i soffan, då vi har hållt i gång hela förmiddagen.

Jul

Publicerad 2011-12-15 08:31:15 i Allmänt

Snart bara en vecka kvar till Jul! Jag har ingen som hälst julstämning, så det känns bara som en massa stress. Barnen har ju jul förväntningar, så det är väl bara att försöka leta på den, stämningen alltså.

halkbana

Publicerad 2011-12-14 08:57:28 i Allmänt

Tänkte att jag skulle ta en promenad när jag hade lämnats på skolan. Men nää då hade det nog slutat med att jag hade brutit benet eller något. Å det hade jag ingen lust med. Kan inte fatta att det kan vara så svårt att sanda. Men men vad vet jag det är ju inte så att jag har sandat för allmänheten någon gång. Men men jag gick hem och surfa runt lite på nätet iställe. Skulle vilja kolla på en bra film kanske jag ska leta på något att glo på... Ha det gött

adhd

Publicerad 2011-12-13 08:47:03 i Allmänt

Ibland är man super glad att man har adhd. Annars skulle inget bli gjort här hemma. Jag har just hugit tändved så nu finns det igen. Har ingen ork eller lust att göra något, men så kom det en impuls att lite tändved skulle inte skada? Å vips så var det klart före 09;00 på morgonen. Sappar lite på tv, å hoppas på fler impulser.....

Tokig

Publicerad 2011-12-12 17:30:21 i Allmänt

Jag tror jag håller på att bli knäpp. Jag har varit hemma här i 2 veckor, med sjuka barn. Jag måste ut och umgås med vuxna människor. Vet bara inte vem som har tid för en fika lunch på stan, nu vid juletid.

Vi har tittat på tv och film och städat å städa så nu vet jag inte vad jag ska ta mej till.


måndag morgon....

Publicerad 2011-12-12 11:39:44 i Allmänt

Min lilla tjej är hemma med mej i dag igen, då hon inte är helt i jängorna. Hon har varit väldigt förkyld och hög feber. Och hosta å snor och allt vad det innebär. Jag kan säga att jag är inte vuxen än för jag dricker inte kaffe, öl men lär mig att dricka vin. Men det va inte det jag menade utan jag älskar tecknat och barn filmer. Men nu har vi inte gjort annat än att titta på barnprogram och jag börjar bli riktigt trött på det, efter snart en veckas tittande. Men mysigt är det, glöder i kamin fika på bordet och riktigt mys med Amanda.

snö snö

Publicerad 2011-12-11 18:14:55 i Allmänt

Äntligen har vi fått vinter. Jag har varit deppig, väldigt låg. Men tror det är på gång att vända.... Det kanske är det som har gjort att jag inte har blogga på ett tag. Men nu är jag tillbaka.

Om

Min profilbild

Linnea

En Dalkulla på 32 år. Som Bloggar lite om mitt liv, och mina intressen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela