idyllidalarna

Jag är en Dalkulla på 32år, med sambo och 2 underbara kids. Villa, kombi, 2 kaniner och 1 katt. Alltså en helt vanlig Svensson!

Måndag igen!

Publicerad 2012-05-28 15:17:07 i Allmänt

Ja idag känndes det bra med måndag! Tro det eller ej, men känner att jag har börjat komma i gång med arbetstränningen. Så jag hoppas livet är på väg ått rätt håll.

Jag har fåtte ett toppen ställe att arbetstränna på jag är på "Carl Von Linne,s Bröllopsstuga" i trädgården där och fixar och donar. Super kul iallafall om man är lite intresserad, av trädgård växter.

I dag mår inte kroppen så bra mycket värk men jag har ju varit ganska aktiv och fixa lite hemma utomhus. Så i dag är det film som är på min agenda...

Tack för tillfället

Då drar jag i gång igen.

Publicerad 2012-05-24 19:25:00 i Allmänt

Jag har ju inte varit så aktiv här på bloggen på ett tag, men nu är jag på G igen.

Det har varit mycket och jag har mått rätt piss och det har varit tungt med mycket. Känner dock att det är på väg till det bättre:)

Har "ARBETSTRÄNNA" i 7 veckor. Å det är stort, det är ett steg på väg tillbaka till mitt jag. Är så trött på att vara sjuk. Men det tar ju sådan lång tid att komma tillbaka och när man känner att nu går det bra, då knuffas man tillbaka 2-3 steg. Sen är det ju det att minnet finns ju inte alls. Får ju vara glad att jag kommer hem när jag går ut. Sen är det ju det att man blir ju så *satans* trött både psykiskt och fysiskt, sen är det Fibron på det. Å den där "ADHD,en"

Känner mej inspererad och det är så skönt, för jag har inte orkat brytt mej förut. Sen jag blev sjuk alltså!

Om

Min profilbild

Linnea

En Dalkulla på 32 år. Som Bloggar lite om mitt liv, och mina intressen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela