idyllidalarna

Jag är en Dalkulla på 32år, med sambo och 2 underbara kids. Villa, kombi, 2 kaniner och 1 katt. Alltså en helt vanlig Svensson!

Familjeenheten

Publicerad 2011-05-31 11:29:06 i Allmänt

Sitter på familjeenheten med familjen sambon och kidsen spelar "lilla spöket Laban" spelet med en av handledarna. Ja det går väl sådär. Nicklas har så svårt att sitta still, och vara en bra spel kompis vet han nog inte hur man gör... Han låter mest illa. Men Amanda fixar det hur bra som hälst! Super kul att se.

UNDERBAR KÄNSLA

Publicerad 2011-05-29 16:42:01 i Allmänt

Jag har lagt mej på soffan och dött tror jag. Nä men jag är slut.. Jag har klippt gräset och trimmat och gjort så fint i min trädgård. Och nu har jag en skön känsla i kroppen, känner mej rätt nöjd! Hoppas jag kommer att ha lite ork att fixa lite i trädgården i sommar. Den har varit försummade.....

Kluven

Publicerad 2011-05-28 08:57:55 i Allmänt

Tänk att det finns dom som ska stå en väldigt nära och stötta en i det som är jobbigt är dom som är minst försåend. Att det är dom som gör så att man blir osäker på sig själv. Gör så att tankarna bara maler, gör jag rätt som gör som barn psykologen säger. Eller borde vi kriga om allt? Med våran dotter som har det så jobbigt eller borde vi välja våra fajter? Hon är väldigt jobbig och krävande och har flera diagnoser, som snart är färdigutreda. Är bara det sissta som ska kollas nu. Tycker att det är sorgligt att dom som ska stå närmast inte har mer förståellse....

Ny leksak!

Publicerad 2011-05-27 20:45:46 i Allmänt

Jag har köpt mig en ny mobil. "Sony Ericsson" (xperia arc) Så nu ska jag uppdatera lite bättre.

Länge sedan

Publicerad 2011-05-15 12:21:06 i Allmänt

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här.... Det har varit mycket och jag har väl inte mått så bra om jag ska vara ärlig och det är väl lika bra att man är det. Jag kommer att fortsätta att vara sjukskriven, hela sommaren och det är nog tur det för det känns som om jag är på väg att ramla tillbaka ner igen. å orka nää det gör jag inte. Skriver i morgon igen!

Om

Min profilbild

Linnea

En Dalkulla på 32 år. Som Bloggar lite om mitt liv, och mina intressen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela