idyllidalarna

Jag är en Dalkulla på 32år, med sambo och 2 underbara kids. Villa, kombi, 2 kaniner och 1 katt. Alltså en helt vanlig Svensson!

måndag å första dagen på veckan

Publicerad 2011-10-31 12:14:18 i Allmänt

Måndag å super vint väder ute. Står och väntar på bussen, och jag kan värkligen känna vad solen värmer mot ryggen och benen. Så känns det bara så jobbig att veta att dagen snart är för stär. Inte alls kul men jag har ju själv bett att få någon att prata med. Visset bara inte att han skulle vara så jävla dålig. Jag behöver en psykolog, inte en jävla kurator. Så vore det bra om personen i frågan visste något om adhd och hur man med såna personer tänker och hur man fungerar. För som de här samtalen är nu så blir det bara mer rörigt, och det är inte vad jag behöver just nu.

sjukt jobbigt

Publicerad 2011-10-24 11:48:40 i Allmänt

Jag har en sjukt jobbig jag. Jag har världens värk, och vet ju inte varför. Jag tror ju dock att jag har fibromyalgi, men det är ju dock bara vad jag tror. Så är jag så deppig och känner bara attär bajs. Sen har jag slut på adhd medicinen så i dag har jag varken ork eller lust att leva. Allt är ett virrvarr! Är så trött på att det ska vara så skört att leva att det är så lite som behövs för att livet ska gå i kras.

Torsdag

Publicerad 2011-10-20 20:34:34 i Allmänt

Nu har det ju varit tyst här på bloggen. Jag har en jobbig period, med väldigt mycket värk, och det i sin tur gör så att jag ramlar neråt igen. Så har det varit mycket som har tagit på mitt tålamod.

Önskar bara att jag kunde börja att berätta allt som händer i min kropp, tankar och allt annat som är runt om kring. Har fått en ny samtalskontakt, har varit där två gånger och jag tycker inte att han värkar nå bra. Men jag får väl ge det några gånger och se vad det leder till. Känner att det är så mycket som jag skulle behöva att få prata om och bearbeta. Ska till han i morgon och jag vet att jag kommer att vara så trött när jag kommer där ifrån. Sen kommer jag ha ännu mer tankat och kännslor som kommer att surra runt.

Sen har jag mitt PUCKO fått en frät skada på mitt högra knä. Ja ocg hur lyckas man då jo jag skulle fixa stopet i avloppet med Kaustisoda och utan att tänka mej för så sätter jag ner knät när jag ska gräja och jag kände inget förens jag var klar eller klar ovh klar blev jag ju aldrig. Det slutade med jag jag fick ringa in en jour bil som fick komma och spola. sen blev man 4000 kr fattigare.
Hur som häls så har jag kipp kort hos distrikts sköterskan har varit där varanan dag för omlägning och det vara tal om transplatation av hud men i morgon är nog sissta besöket för det har läkt bra.....

Om

Min profilbild

Linnea

En Dalkulla på 32 år. Som Bloggar lite om mitt liv, och mina intressen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela