idyllidalarna

Jag är en Dalkulla på 32år, med sambo och 2 underbara kids. Villa, kombi, 2 kaniner och 1 katt. Alltså en helt vanlig Svensson!

Mysigt

Publicerad 2012-01-25 19:00:02 i Allmänt

Japp i dag har jag mysigt med min vän Tilde, super härligt. Att bara få åka hem ifrån och bara få prata en massa strunt och vara. Vi packade öpp några kartonger för hon har flytta, men det slutade med att vi satt i ljuset av levande ljus och dack the och kaffe med bulle. Super mysigt....




snorrrrrrrr

Publicerad 2012-01-21 19:28:44 i Allmänt

Jag är så förkyld att jag inte kan andas, dessutom feber i dag. Är lite rädd att det slutar med bihållsininflammation. Det känns som det är på g. Dagen har spenderas ner bäddad i soffan i under ställ och täcke. Sen en massa sport på tv, en massa onyttigheter. Hoppas morgon dagen ser bättre ut.

förkylningar!

Publicerad 2012-01-19 16:12:26 i Allmänt

Hej nu var det väldigt längesedan jag va inne på bloggen. Ja å vad beror det på? Min lilla dotter på 7 år har inte mått så bra. Hon har ju Asbergers Adhd och Torrets och hon har haft en jätte jobbig tid, så all energi har man förbrukat på henne.

Hon har varit mycket ledsen och arg många utbrått har det varit, hon har ättit väldigt dåligt och dessutom stängt av. Med stängt av då mennar jag att hon blir okontaktbar. man kommer inte faram eller så är det svårt att få svar och ögonkontakt. Sen har hon pratat väldigt mycket om sin farfar som gick bort alldeles för fort. Plus att hon har sovit väldigt dåligt, å vill inte sova själv så då har vi sovit tillsammans i den stora sängen hon å jag. Så det har tagit mycket av min tid och ork.

Men hoppas att jag ska kunna bli lite bättre på detta med blogg.

Tack för i dag

Om

Min profilbild

Linnea

En Dalkulla på 32 år. Som Bloggar lite om mitt liv, och mina intressen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela