idyllidalarna

Jag är en Dalkulla på 32år, med sambo och 2 underbara kids. Villa, kombi, 2 kaniner och 1 katt. Alltså en helt vanlig Svensson!

En vanlig torsdag

Publicerad 2011-03-31 15:51:11 i Allmänt

Fy fan vad livet leker med en. Det kan svänga väldigt fort har jag märkt. Och jag orkar inte med mer nu!

Familjenheten

Publicerad 2011-03-31 10:28:54 i Allmänt

Japp i dag ska jag och min älskade sambo på föräldrar samtal, jag har ingen lust. Jag vet att jag kommer att må skit när jag sitter på bussen, och tränger undan alla jobbiga känslor. Sen vet jag att jag kommer att gå där i från och vara på dåligt humör. Jag gillar inte sätter dom jobbar på. Vi fick en ny tant som håller i arbetet som vi gör där och hon är arogant, otrevlig, och vissar att det är jag som bestämmer. Så gör vi annars kan vi inte hjälpa er här. Hör av mej sen om mötet sen!

D grupp

Publicerad 2011-03-30 23:17:57 i Allmänt

D grupp ja vad tyckte jag om det. Hmm lite svårt att säga vi prata om saker som är själv klara för oss som mår så här skit faktiskt, å man behöver inte känna att det är konstigt eller så. Vi förstår varandra utan att förklara ingående…

 

Fick läxa ska skriva 3 positiva saker varje kväll, en känsla, händelse eller upplevelse.

 

 

Sen var jag och lunchade med en av mina ÄNGLAR här på jorden så mysigt. Sen försvann all energi. Kände mej helt slut och trött är så trött på att det kommer över mej så där, att det inte går att styra.

D grupp

Publicerad 2011-03-30 09:21:41 i Allmänt

D grupp = deppritions grupp. Det är vad jag ska i väg på i dag eller snart om 15 min för att vara exakt. Jag undrar vad jag ska göra där eller vad vi ska göra vi skulle vara ca 8 stycken. Hoppas det är något som kan hjälpa mitt dåliga mående.

 

Sen har jag en träff med en av mina ÄNGLAR här i världen. Min älskade Sanna. Skriver sen om D gruppen!

Livslust

Publicerad 2011-03-28 20:57:28 i Allmänt

Livslust = vad?

 

Vad är livslust? Det är något jag funderade på i dag. Kände att jag inte ville kliva upp ur sängen ens i dag. Ville bara dra täcket över huvudet och aldrig mer kliva upp. Så jag åt frukost med mina kids och min älskade sambo, skickade i väg dem till skola och jobb. Sen kröp jag mer än gärna ner i sängen, jag planerade att ligga kvar där hela dagen.

 

Då ringer min underbara lillesyrra och bara pratar allment. Hade hon inte varit en del av mitt liv så hade jag inte funnits här i dag, så jag är så otroligt tacksam för att hon finns .

 

Sen ringde en av mina ÄNGLAR och vi pratade på kände väl oss låga båda två….. Kände att jag fick lite energi av Tilde, så jag bestämde mig för att måla en tavla.

 

Jag bara känner att jag är energi lös. Någon som har tips på hur man kan tanka energi och ork någon stans? Så är jag mer än tacksam för tips.

 

Pussar och kramar för i dag

Möte gånger 2

Publicerad 2011-03-24 08:29:12 i Allmänt

Ska på evk i dag för min lilla skrutt. Hoppas att dom då fattat vad detta inne bär vad Amanda behöver för hjälp. Kanske kan tändas ett ljus hos någon. Jag gruvar mej nå så fruktansvärt, nu får man se vad dom har att erbjuda Amanda för hjälp. Funderar också att bytta skola för henne. Men vet inte.

 

Sen ska vi till familjeenheten på föräldrar samtal och det tar emot så mycket nu när Else-Maj har slutat, och vi fick Irma. Hon är arrogant och visade genast sin makt. Inte lyhörd för 5 öre näää jag tycker inte om henne.

 

Just nu bor det ett berg i bröstet. Hoppas det går bra!

Träning

Publicerad 2011-03-23 14:03:26 i Allmänt

Hej jag har kört i gång med träning igen och än så länge känns det bara bra. Vill dock att jag får medicin bytte snart så jag inte tappar fokus nu när det är på G igen.

I dag tränade jag röven av mej för att andvända rätt ord i 2 ½ timme och kände att jag orkade mer men som sagt så måste jag ju kunna röra mej i morgon också.....

Har många varma tankar till Tilde min vän i dag som går igenom något jobbigt just nu!

Ensam hemma!

Publicerad 2011-03-18 19:29:05 i Allmänt

Som jag har längtat. Här har dom varit sjuka alla utom jag å katten. Nu är jag äntligen ENSAM HEMMA !

orkar inte just nu

Publicerad 2011-03-13 15:32:55 i Allmänt

Nu har det varit några dagar då kännslorna har snurat runt. Jag känner att jag vill börja att medicinera mot min adhd nu inte om någon vecka. Jag vill bara må bra igen, orkat inte längre.... Önskar att jag bara kunde sätta mej och berätta för någon hur jag mår och vad jag tänker på.


Kryper ner i sängen och kollar på film

Lördag

Publicerad 2011-03-12 08:58:13 i Allmänt

  • Att vakna med huvudvär är lika med blääää.
  • Käka frulle
  • Hoppa i ducshen
  • Stoppa Amanda i duschen
  • Klä oss
  • Tandborstning
  • Hår kamning
  • Mer kläder
  • i väg på innebandy med Nicklas
  • Sen i väg till svärmor
  • Sen hem hoppas jag
  • Antar att det kan bli många fajter i dag

Tungt

Publicerad 2011-03-11 21:53:59 i Allmänt

Nu känner jag att det har varit en tung dag. Nu har jag tagit min medicin och krypigt ner i sängen med blandade känslor. Jag har nog fattat nu vad som har hänt. Jag har fått en diagnos och jag vill börja medicinera NU! Jag vill må bra igen och nu vet jag varför jag har mått såhär och jag kan kanske förklara varför det blir som det blir, men det vet man ju kanske inte det får tiden utvissa. Jag har tänkt hela dagen och då menar jag tänkt på allt som har varit och är och jag känner mig så besviken att ingen har sett att det är såhär det ligger till.

Nu orkar jag inte grubbla mer så nu säger jag go natt för i dag.

Länkar med bra info

Publicerad 2011-03-11 12:09:37 i Allmänt

  • http://www.attention-riks.se/
  • http://www.attention-riks.se/index.php/adhd-damp-.html
Gå gärna in och läs om du är intresserad

Onsdag i sängen

Publicerad 2011-03-09 21:15:33 i Allmänt

I dag har jag sovit mest hela dagen. Jag känner mig sväld i nacken och har värk som bara attans. Så jag har sovit och läst hela dagen sen var vi en sväng på sportys lekland i dag här på kvällen.

FAN

Publicerad 2011-03-06 20:33:33 i Allmänt

I dag har jag gått och tänkt på min lilla skatt mer eller mindre hela dagen. Jag känner mig så orolig för hur det kommer att se ut för henne om ett par år. Hur hon kommer att tackla det här med killar och hela den där biten. Ja jag vet att jag är knäpp som oroar mig över sådant nu, men jag kan inte låta bli.

 

Så känner jag mig lite trött på en del personer som ska stå en nära. Ja men hur har dom hittat en diagnos på Amanda som är så liten. Kanske för att jag har kämpat för det så länge och så hårt. Och för att jag märkte ganska tidige att det var något som inte stämde. Då får jag svaret men det växer ju bort. Ööö nä det gör ju inte det. Det är något man lär sig att leva med.

 

Ja och hur mår jag själv i dag? Jag vet inte jag vill må bra! Det har varit jätte underbart väder och jag känner att våren är på gång. Men det är något som drar mig ner till det jobbiga hela tiden. Jag är trött på att känna att jag inte räcker till, att jag bara vill göra något destruktivt….

 

Nu kom min son in och sa att Amanda har haft läppglans på mina skor! FAN jag är så jävla trött på det här jag orkar inte med mer jag vill bara ha vanliga barn med vanliga hyss!!!

SOMMAR

Publicerad 2011-03-04 22:56:06 i Allmänt

SOMMAR


Jag önskar att jag och min familj ska
få en underbar
sommar,
Då denna sommar som var,
Inte hade något gott att
erbjuda.





fredag

Publicerad 2011-03-04 22:51:59 i Allmänt

Ja jag önskar jag hade en ängels tålamod men tyvärr är det inget jag har…..

 

 

Jag har varit och klippt i dag och jag tycker att det blev bra. Då jag är rätt petig så kan jag säga att jag inte har fått kippigt något själv den här gången, och det är ju alltid ett plus. Så tack Anneli! =)

 

Så har det varit dom här vanliga fajterna i dag. Jag vill inte dusch, jag vill inte kamma håret, jag vill inte borsta tänderna, jag vill inte klippa naglarna, jag vill inte klä på mig, jag vill inte åka till Maritha, jag får aldrig bestämma, jag tänker aldrig äta den här maten.

 

Det är inte du som bestämmer! Det gör stadsministen! Jag hatar dej! Du är jävel dum! Jag hatar dej! Det tänker jag inte! Det vill jag inte! Du bestämmer inte över mej! Du kan inte tvinga mej! Du är en jävel unge! Håll käften! Jag önskar du var död! Du kan flytta! Det är bara lite om hur dagen har varit i dag. Nu har Amanda och Nicklas åkt till Marita det är våran kontakt familj och det ska/är så skönt att vara barnledig. Men jag oroar mej hela tiden för vad som händer och hur hon mår min lilla tjej….

 

Ni ska bara veta hur jobbigt det är att höra dessa ord 327 gånger om dagen

 

Torsdag

Publicerad 2011-03-03 22:54:21 i Allmänt

Syrran har varit här och sovit med sina två under bara små killar. Det har varit super mysigt. Något som har varit mindre mysigt, Amanda har varit så jobbig hon har haft några dagar som har varit för jävliga på ren svenska. Utbrott på utbrott och där står man som den dumma mamman hela tiden. Är bara så trött på det här, när ska det bli en vändning. Hon gör nevropsykoloisk utredning men det tar bara så jävla lång tid innan det blir klart, sen har vi familjeenheten och läkare. Känner bara att vi måste komma någon vart med det här för jag orkar snart inte mer.

 

Dessutom håller jag på att göra en utredning på mej själv och jag hur går det då? Hon sa i dag att det ser ju ut som om du har adhd du med! Ja det har jag redan räknat ut. Är bara så trött, vill bara sova å sova å sova. Det var allt för i dag

gårdagen

Publicerad 2011-03-01 19:11:39 i Allmänt

Ja först skulle vi till familjeenheten allihop, vi skulle vara där kl:09:00 och det var vi i tid alltså.  Vad är det vi gör hos familjeenheten, ja ibland undrar jag desamma. Men det ska vara familjeterapi. Men jag vet inte om det har hjälpt så mycket men vi går dit en gång i veckan, varannan vecka hela familjen varannan vecka föräldrasamtal, och jag bara hatar det. Vi hade först en helt underbara dam som hade huvudansvaret. Men hon har gått i pension och jag saknar henne. Den som tog över efter henne är en kärring, jag tycker inte om henne. Hon är arrogant och små spydig och inte alls sammarbetsvillig det är hennes sätt eller inte alls. Jag tycker att det är konstigt med tanke på att vi behöver hjälp.

 

 

Kände när vi satt i bilen att jag brottades med mina känslor, jag har mycket som vill ut men jag har svårt att prata om det. Så som vanligt tryckte jag undan dom. L Dessutom var jag super stressad för jag skulle träffa min handläggare på försäkringskassan kl: 13:00. Vi skulle vara på familjeenheten till kl: 11:30 sen hem till Sundborn och lämna Amanda och Nicklas på fritids. Så visste jag inte var försäkringskassan låg i Borlänge, det var nog det som stressade mig mest. Hitta dit i alla fall, träffa min handläggare och även där tryckte jag bort alla de där jobbiga känslorna och all jobbiga saker. Det känns som om man lägger locket på men någon gång lär det väl pysa över. I alla fall så gick det bra jag ska börja arbetsträna, ska vänta tills chefen kommer hem från semestern. Jag hoppas att det går bra men lite rädd för att det inte kommer att gå bra. Vad händer med mig och min självkänsla då? Men hon på försäkringskassan sa att det inte skulle vara några problem att gå tillbaka på hel sjukskrivning igen.

 

Sen var jag i väg och stor handla. Jag hade bett min sambo att skriva mattlista och en inköpslista men det var något som han inte hade gjort så det blev en dyr handling. Jag var helt slut när jag hade betalat och skulle ut till bilen. Helt vilse jag hitta inte min bil! Efter att jag har gått runt och leta hitta jag väl den blåa pärlan, Kasta in mina kassar sen up till Lugnet det jag skulle hämta upp två av mina familjemedlemmar. När jag parkerat och ska betala då krånglar automaten, då var tårarna inte långt borta. Sen låg dom under ytan hela kvällen. ’

 

Jag hade tre måsten i går och det tog ut all min energi och jag har sovit till kl: 15:00 i dag helt slut. Jag undrar om jag gör rätt som börjar att arbetstränar eller om jag bör lyssna på mina änglar och läkare? Men jag vill ju, jag önskar av hela mitt hjärta att det ska gå vägen.

Om

Min profilbild

Linnea

En Dalkulla på 32 år. Som Bloggar lite om mitt liv, och mina intressen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela